Kontrol over krøllerne

 

Få kontrol over de flotte bløde og prinsesselignende krøller

Gode tips til at få kontrol over krøllerne


  • Har du krøller, bør du bruge en let shampoo, som er specielt egnet til krøllet hår. En god balsam er uundværlig hvis du ønsker at undgå tørt og ustyrligt hår. Massér forsigtigt håret med fingrene når balsamen fordeles i det nyvaskede hår. Vi kan anbefale Tigi Catwalk Curlesque hårprodukter, som er specielt velegnet til dig med krøller. Du kan købe Tigi Catwalk Curlesque Defining shampoo billigt hos Gstyle.dk. Du kan ligeledes købe Tigi Catwalk Curlesque Hydrating balsam

 

  • Normalt anbefales det ikke at rede håret når det er vådt - men med krøller kan det være en god måde at styre de naturlige krøller på. Hvis du reder håret imens det er vådt, har det ikke taget form endnu, og du vil derfor heller ikke rede krøllerne ud. Dit hår vil derimod samle sig i tykke flotte krøllede sektioner. Husk at kramme håret tørt med et håndklæde. Er du for voldsom med håndklædet under tørringen vil dine krøller blive skilt ad, og håret kan blive helt ustyrligt.

 

  • En krøllecreme er helt uundværlig for dig, som ønsker at style dine krøller. Fordel krøllecremen i håndfladerne og kast håret fremover, så det hænger ned foran dig. Fordel cremen fra nakke og hårbund ud i hårspidserne. Husk at du skal kramme krøllecremen forsigtigt ind håret, så du derved bevarer krøllerne, og de ikke hives ud. Vi kan anbefale en lækker krøllecreme fra Kevin Murphy - Killer Curls.

 

  • En softstyler (også kaldet en diffuser) er ideel til at tørre krøllet hår med. Softstyleren tørrer håret indefra og ud. Sørg for at krøllerne løftes op på softstyleren og ikke hives i.

 

  • Når du har den ønskede styling kan en flexibel eller glans hairspray være et ideelt finishprodukt. Spray hairsprayen ind i hårrødderne og tilfør derved frisuren fylde og volumen. Det værste er en flad top og krøl forneden. Så husk noget fylde i toppen også. Vi kan anbefale Tigi Catwalk Session Series Finishing Hairspray.

 

Det var nogle tips til dig med de fødte krøller. Du kan nu skabe bløde og fyldige krøller uden de stritter eller kruser. Nu har du kontrollen over krøllerne!

 

Klik her for at komme tilbage til "Gode råd og facts om styling, mærker og produkter".