Tips til en god hårdag

 

Gode online tips til en god hårdag fra Gstyle.dk


Vi kender sikkert alle til, at håret ikke vil sidde som vi gerne vil have det til. Få her nogle gode tips til hvordan du får en god hårdag.

 

  • Som udgangspunkt skal du altid lade dit hår tørre, inden du sætter det op i en hestehale eller knold.

 

  • Prøv at lade hårstråene skifte retning hver gang du sætter hestehalen. Hvis du ofte sætter hestehalen bagpå, har dine hårstrå samme retning hver gang. Prøv i stedet at variere din hestehale og sæt den enten langt oppe på baghovedet, langt nede eller i midten. Prøv dig frem - det vigtigste er blot at variere.

 

  • Hvis du har tyndt hår og ønsker mere fylde i håret, kan en let toupering i hovedbunden være løsningen, idet det vil løfte håret og give det mere fylde.

 

  • Sørg altid for at holde dine stylingredskaber ved lige og hold dem rene - en snavset hårbørste er ikke det samme som en ren. Du kan evt. vaske hårbørsten i shampoo. Husk ligeledes at rense glattejernets plader med papir efter hver glatning. Hvis du har brugt et varmebeskyttende produkt i håret da du glattede det, er det ekstra nødvendigt og vigtigt at rense glattejernet efter brug.

 

  • Hårpynt og andre accessories til håret kan gøre underværker. Det behøver ikke nødvendigvis at være dyre mærke hårbånd. Det er i stedet måden, du bruger dine hair accessories på, og hvordan du bærer dem, der tæller.

 

  • En flot hårbøjle eller en nem opsætning med nogle hårklemmer eller hårnåle kan gøre underværker - prøv dig frem.

 

  • Husk at shampoo bruges i hovedbunden og ikke i spidserne. Shampoo kan udtørre håret og skal derfor ikke bruges i spidserne. Dine spidser er ekstra sensitive og skal derfor ikke have tilført et produkt, som vil udtørre dem. Conditioner/balsam hårprodukt tilfører derimod fugt og pleje og skal således bruges i spidserne og ikke i hovedbunden. Et lækkert conditioner produkt vil som oftest have en tykkere konsistens, og kan derfor virke tyngende på håret. Tilfør kun conditioner i hårspidserne, da håret eller vil kunne falde sammen.

 

  • Er du fornuftig og kun vasker håret et par gange om ugen i stedet for hver dag, vil en hårspray gøre underværker. Er håret kedeligt og fladt efter du har sovet, så prøv at kaste håret forover så det hænger ned foran dig. Spray lidt hårspray i håret og ret dig op. Du kan også løfte op i håret med fingrene samtidig med at du sprayer noget hårspray i håret.

 

  • Vidste du, at kroppen producerer olier i huden for at holde den sund, smidig og blød. Det er derfor vigtigt, at du ikke roder i håret flere gange om dagen. Jo mere du roder i håret, jo mere fedtet og snavset vil det se ud. Så husk: Fingrene væk fra håret i løbet af dagen

 

  • Håret bliver påvirket af varmen fra et glattejern, føntørrer og krøllejern. Husk derfor altid at bruge et varmebeskyttende produkt. 


Klik her for at komme tilbage til "Gode råd og facts og styling, mærker og produkter"