Hvordan gør man børneværelset hyggeligt?

 

Forslag til at gøre børneværelset hyggeligt

Det er muligt at gøre børneværelset hyggeligt på trods af biler eller dukker flere steder på gulvet. Gør værelset hyggeligt og praktisk på samme tid.

 

Plakater og rammer

Et par børneplakater på væggen giver liv og farve. Hos Gstyle.dk kan du købe nogle virkelig lækre plakatrammer, hvor det er meget nemt at udskifte plakaterne i. Plakaten bliver holdt fast med et par meget kraftige magneter i træskinnerne. En flot og praktisk plakatramme, som ikke ødelægger barnets plakater.

 

Hylde til væggen

Det vil ligeledes skabe masser af hygge med en flot hylde til at hænge på væggen. Hylden kan både bruges til at have styr på nogle af barnets bøger, som måske ikke lige skal stå i barnets rækkevidde. Hylden kan også bruges til hyggeting, som f.x. et billede, et smykkeskrin fra dåbsgave eller måske en vase. En grøn plante giver altid masser af hygge - også på børneværelset.

 

Knager

En dekorativ knage til væggen vil være en super god ide. Det er muligt at købe enkelte knager i forskellig størrelser. Disse knager kan du hænge forskudt fra hinanden og derved gøre det meget dekorativt. Knagerne kan du bruge til barnets rygsæk, en morgenkåbe eller måske en trøje.