Undgå de spaltede spidser

 

Opnå det smukke hår uden de spaltede spidser

 

Gode råd til at undgå de spaltede spidser


  • Red og børst ikke håret når det er vådt. Dine hårstrå er utroligt sårbare når håret er vådt. Hårstråenene er faktisk helt op til 25% mere sårbare i forhold til når håret er tørt. Ønsker du alligevel at rede håret mens det er vådt, anbefaler vi, at du bruger en bredtakket kam til forsigtigt at rede filtret hår ud. Husk at du ikke må hive og trække i håret.

 

  • Har du fået farvet eller permanentet dit hår, så husk at give håret den ekstra pleje som håret fortjener. Vi anbefaler, at du bruger en shampoo, conditioner og hårkur som er specielt egnet til den type hår, du har. Se her vores store udvalg af disse hårprodukter

 

  • Undgå at bruge varmeredskaber, hvis du er på grænsen til at få spaltede spidser. Varmeredskaber såsom føntørrer, glattejern og krøllejern kan udtørre håret og gøre det skørt. Hvis du alligevel ønsker at føntørre håret, glatte det eller krølle håret før den store bytur, så husk at bruge et varmebeskyttende hårprodukt. Vi kan anbefale Damage.Manager fra Kevin Murphy - den giver ekstra varmebeskyttelse. Køb Damage.Manager billigt her.

 

  • Lufttørring af håret. Hver eneste gang du har tid lad da gerne håret lufttørre. Prøv eventuelt at sætte det mål, at du hver søndag skal lufttørre håret og pleje det ved at rede filtret hår ud og ellers nyde dig selv.

 

  • Undgå at hive og flå i det våde hår med et håndklæde når det skal tørres. Prøv i stedet forsigtigt at duppe håret tørt.

 

Klik her for at komme tilbage til "Gode råd og facts og mærker og produkter".