Kevin Murphy sampak - The Classics Look #4

Gratis Fragt
Før: DKK 642,00
Nu: DKK 444,00
3 på lager

Få tykkere hår og lækker volume

250 ml. Kevin Murphy shampoo - Plumping Wash

250 ml. Kevin Murphy balsam - Plumping Rinse

150 ml. Kevin Murphy hårstyling - Anti Gravity Spray

 

Enestående tilbud på Kevin Murphy hårprodukter. Alle 3 produkter i denne sampak har vundet priser for deres produktkvalitet og performance.

Perfekt tilbud til dig, som gerne vil have følelsen af tykkere hår og mere volumen. I tilbuddet køber du Kevin Murphy shampoo og balsam og for den lækre stylingspray Anti Gravity med gratis!

Produkterne bliver leveret i en flot gaveæske, så du kan også bruge sampakken som en gave til en du holder af.

 

Kevin Murphy Plumping

Fantastiske parabenefri hårprodukter fra Kevin Murphy - begge produkter vil give dig følelsen af et kraftigere hår. Kevin Murphy Plumping Wash indeholder ekstrakter af ingefær og nælde, som er magtfulde kilder til aminosyrer, som styrker hårsækkene og skaber vækst. En lækker shampoo som skaber en tæthed i håret, som får det til at føles tykkere.

Kevin Murphy Plumping Rinse vil ligeledes give dig følelse af et kraftigere hår. Denne balsam indeholder den dejlige Hemsleya Rod, den er rig på Oleanic antioxidanter, som plejer og genopbygger for et kraftigere og stærkere hår.

Begge er lækre Kevin Murphy produkter, som vil få dit hår til at føles blødt, velplejet og kraftigt.

 

Kevin Murphy Anti Gravity Spray

Lækker non-aerosol spray, som tilfører vægtløs volumen og smuk glans til håret. Hårsprayen indeholder økologisk Grapefrugt, Manka Honning og Lavendel, der giver fylde og fleksibelt hold til alle hårtyper. Manka Honning medvirker til at forsegle fugten i håret og gør derved håret blødt og bevægeligt. Grapefrugt ekstrakten fremmer hårvæksten og regenerer cellerne. En lækker spray til tørt og medtaget hår. Den skal sprayes i fugtigt hår og styles.

Anti Gravity Spray blev kåret til årets hårstylingsprodukt i 2014 ved Danish Beauty Award.