Kevin Murphy Hårkur

Gode tilbud på Kevin Murphy hårkur

Vær god ved dit hår og husk at give det en hårkur mindst 1 gang i ugen. En hårkur vil får dit hår til at føles fantastisk, og det vil stråle af sundhed og velvære. Et smukt og velplejet hår vil få dig til at stråle. Maksimal og effektiv pleje til dit hår med Kevin Murphy hårkur. 

Kevin Murphy hårprodukter online

Kevin Murphy hårkur vil genopbygge tørt og kemisk skadet hår - dit hår bliver født påny med plejende ingredienser. En god hårkur er uundværlig. Du kan få flere forskellige slags hårkur - en maske til dit hår, noget spray som ikke skal skylles ud - Kevin Murphy har gjort det nemt for dig at pleje dit hår på bedste vis.

Slut med tørt og glansløst hår - en Kevin Murphy hårkur kan gøre underværker. Plejende og blødgørende hårkur, som er fri for sulfater og parabener. Vask gerne dit hår 2-3 gange i ugens løb. Brug en dejlig blødgørende Kevin Murphy balsam. 1 gang i ugen bruger du en Kevin Murphy hårkur efter din hårvask og slutter af med en balsam.

Alle hårplejeprodukterne i KEVIN MURPHY-serien bygger på den samme filosofi som hudplejeprodukter og indeholder derfor kun de bedste naturlige ingredienser, som giver det perfekte look og den perfekte naturlige duft til enhver hårtype. Dit hår vil elske en hårkur fra Kevin Murphy - den plejer dit hår og vil få det til at se sundt og glansfuldt ud. Alle hårprodukterne fra Kevin Murphy er parabenefri.

Bemærk: Kevin Murphy leveres KUN til Danmark (inkl. Færøerne og Grønland). Kevin Murphy products are shipped to Denmark only.