Kevin Murphy Hårkur Smooth Again, 200 ml

Gratis Fragt
DKK 248,00
4 på lager

Køb flere og spar!

Antal Pris pr. stk. Besparelse
2 stk. 198,50 DKK 20%
3 stk. 174,00 DKK 30%

God og plejende hårkur

200 ml. Kevin Murphy hårkur - Smooth Again

 

Smooth Again fra Kevin Murphy er en fantastisk parabenefri leave-in hårkur. En lækker udglattende hårkur, som er med til at elimenere frizz og efterlader dit hår silkeblødt.

Hårkuren har mange gode egenskaber - den genopbygger, blødgør, udglatter, tilfører blankhed, kontrollerer og yder varmebeskyttelse.

Smooth Again er en leave-in hårkur - enhver kur som efterlades i håret (leave-in) har helt klart større chance for at pleje og beskytte håret optimalt, da kuren hele tiden omkranser hvert enkelt hårstrå.

Se de andre Kevin Murphy hårkur her.

Hvad er der i hårkuren Smooth Again

En parabenefri hårkur, som indeholder ekstrakt fra Lotusblomsten, som er medvirkende til at heale og afbalancere hårets overflade og er en meget vigtig faktor for genopbygning af hårets ydre. Derudover indeholder hårkuren Cupuacukernesmør, som tilfører fugt, blødgør, udglatter og skaber glans i håret.

En lækker leave-in hårkur, som blødgør, udglatter, plejer og tæmmer kruset, sprødt, frizzy og krøllet hår. Du kan påføre Smooth Again i fugtigt, krøllet hår, og derefter lade håret tørre naturligt. Produktet vil blødgøre, fjerne frizz og kontrollere krøllerne samtidig med, at den efterlader krøllerne med en naturlig separation og definition.

Benyt hårkuren i nyvasket, fugtigt hår, og arbejd kuren ud fra rod til spids.