Kevin Murphy Hårkur Angel Masque, 200 ml

Gratis Fragt
DKK 248,00
10 på lager

Køb flere og spar!

Antal Pris pr. stk. Besparelse
2 stk. 198,50 DKK 20%
3 stk. 174,00 DKK 30%

Kevin Murphy - Angel Masque hårkur

200 ml. Kevin Murphy hårkur - Angel Masque

Angel Masque fra Kevin Murphy er en lækker parabenefri hårkur, der er perfekt til fint og farvet hår. Det er en genopbyggende hårkur, der vil få fint hår til at føles kraftigere. Har du fint hår, har du sikkert oplevet at håret hurtig kan svækkes og derved knække. Almindelige og traditionelle hårkure er ikke en mulighed, da de indimellem kan få det fine hår til at klaske, hvis de anvendes gentagende gange. Angel Masque fra Kevin Murphy er en hårkur, som genopbygger håret, den er fugtgivende og blødgør håret samtidig med at den giver fylde.

Kevin Murphy Angel Masque er den perfekte hårmaske til fint og farvet hår.

 

Hvad er der i Kevin Murphy hårkur

Det er en parabenefri hårkur som bl.a. indeholder Tripeptider som er et kompleks bestående af tre styrkende og genopbyggende proteiner. Hårkuren indeholder ligeledes Bambus ekstrakt, Quinoa ekstrakt og Silke proteiner. En masse gode ingredienser som er tilpasset det fine hår. Hårkuren giver vægtløs volumen og proteinkur til håret. Angel Masque er velegnet til fint og skrøbeligt hår.

Kevin Murphy hårkur Angel Masque masseres ind i hår og hovedbund. Lad det virke i 5-10 minutter og skyl derefter grundigt efter. Jo længere hårkuren får lov at sidde i håret desto større er virkningen.