Kevin Murphy sampak - Kiss Kiss, Bang Bang

Gratis Fragt
Før: DKK 593,00
Nu: DKK 399,00
6 på lager

Fylde i håret og glansfulde læber

250 ml. Kevin Murphy shampoo - Plumping Wash

250 ml. Kevin Murphy balsam - Plumping Rinse

3,1 gr. Kevin Murphy lipgloss - Plumping Gloss

 

Opnå det mest misundelsesværdige hår og fyldige læber med denne fantastiske plumping trio. 2 lækre Kevin Murphy hårprodukter, som giver masser af volumen til dit hår. 

 

Kevin Murphy shampoo og Kevin Murphy balsam

Plumping Wash fra Kevin Murphy er en lækker shampoo, som giver håret masser af volumen - en Kevin Murphy shampoo som skaber en tæthed i håret, så dit hår vil føles tykkere og mere kraftigt. Plumping Wash indeholder bla. ekstrakter af Ingefær og Nælde, som er magtfulde kilder til aminosyrer, som styrker hårsækkene og skaber vækst. Fantastisk Kevin Murphy shampoo som tykner og giver volumen til dit hår. Læs mere om Kevin Murphy Plumping Wash her.

Plumping Rinse fra Kevin Murphy er en balsam, som plejer og styrker håret. En Kevin Murphy balsam som er velegnet til fint og tyndt hår. Plumping Rinse medvirker til at genopbygge dit hår, så du får følelsen af et kraftigere og stærkere hår. Læs mere om Kevin Murphy Plumping Rinse her.

Plumping Wash og Plumping Rinse er nogle lækre hårprodukter fra Kevin Murphy. En shampoo og balsam som til efterlade dit hår dejlig blødt og glansfuldt samt med en fantastisk dejlig duft. Produkterne giver håret masser af volumen og du får følelsen af et kraftigere hår. Få et smukt og velplejet hår med shampoo og balsam fra Kevin Murphy.

 

Kevin Murphy lipgloss - Limited edition

Dette lækre sættilbud fra Kevin Murphy indeholder en limited edition Lipgloss - Kevin Murphy Plumping.Lip.Gloss.

En lipgloss som vil efterlade dine læber fyldige og glansfulde, wauv!

Giv dine læber smuk glans med Kevin Murphy Lipgloss. Neutral farve, som passer til ethvert look.