Kevin Murphy hårkur Body Mass, 100 ml

Gratis Fragt
DKK 228,00
1 på lager

Køb flere og spar!

Antal Pris pr. stk. Besparelse
2 stk. 182,50 DKK 20%
3 stk. 160,00 DKK 30%

Kevin Murphy - Body Mass Leave In Treatment

100 ml. Kevin Murphy hårkur - Body Mass

Body Mass fra Kevin Murphy er et leave-in styling/treatment produkt, som over tid vil skabe et fyldigere og tykkere hår, samt en "her og nu" følelse af let hold og volumen. Body Mass indeholder flere af de samme ingredienser som de populære øjenvippeforlængende produkter, der findes på markedet i dag. Denne moderne teknologi er kendt for at fremme hårvækst og forbedre mikrocirkulationen i hårbunden.

Hår har en livscyklus bestående af tre faser. Kevin Murphy Body Mass har videnskabeligt bevist at kunne forlænge hårets vækstfase (anagen fase). Ved at forlænge levetiden i denne vækstfase øger man således mængden af anagant hår, og holder dermed håret i vækstfasen i længere tid. Hårtab kan for mange kvinder være en meget ødelæggende og følelsesladet oplevelse. Ingredienserne i Body Mass gør, at håret øjeblikkeligt føles kraftigere og over tid forbedrer kvaliteten af dit hår.

 

Hvordan anvendes Kevin Murphy treatment - her og nu effekt

Body Mass er et leave-in produkt, og skal således ikke skylles ud. Kevin Murphy Body Mass sprayes i håndklædetørt hår - sprayes i fra bund til spids for at opnå øjeblikkelig fylde, tykning og hold. Kan kombineres med andre Kevin Murphy shampoo og balsam

Hvordan anvendes Kevin Murphy treatment - på sigt

Plumping Wash, Plumping Rinse og Body Mass. For at opnå tilfredsstillende resultat til forbedring af hårkvaliteten på sigt (minimum 4 måneder), er det vigtigt, at man anvender alle 3 produkter i Plumping.Line serien mindst 3 gange ugentligt. Det vil sige Plumping Wash og Plumping Rinse ved hver hårvask + efterfølgende påføring af Body Mass i hårbunden i det håndklædetøre hår. Husk - Kevin Murphy Body Mass er en leave-in treatment og skal derfor ikke skylles ud.