ZenzTherapy hårfarve

Genopfrisk din hårfarve

ZenzTherapy står bag disse lækre farveopfriskende conditioner/hårkure, som er rig på Jojobaolie, Hydroliseret Keratin Protein samt Granatæble ekstrakt, der er med til at bevare håret smidigt og din hårfarve intens og blank.

 

 

Skal hårfarven fornyes

Alle der har prøvet at få farvet hår, kender nok til følelsen af, at farven desværre lidt for hurtigt mister sin intensitet og glød. Farvet hår har desværre lidt for mange fjender - sol, vand og forurening er nogle af de påvirkninger, som med tiden kan få hårfarven til at falme og miste sin glans. ZenzTherapy har løsningen til dig - Color Treatment.

ZenzTherapy Color Treatment er i 8 forskellige nuancer. Den kan opfriske din hårfarve mellem to farvebehandlinger. Color Treatment genopfrisker refleksfarven, blødheden og glansen som hårfarven måske har mistet med tiden. Du kan sammenligne det lidt som en slags lipgloss til håret.

Hvilken nuance skal du vælge?

For at opnå det bedste resultat, bør Color Treatment anvendes på farvet hår, som allerede reflekterer den nuance, som du ønsker at anvende.

Hvis du anvender ZenzTherapy Color Treatment som vi har anbefalet, holder en farvebehandling normalt 1-3 hårvaske. Alt afhængigt af dit hårs tilstand.

ZenzTherapy Color Treatment er naturligvis fri for parabener.