Zenz Eyeliner

Eyeliner til kvinder - fremhæv øjnene med en eyeliner

En eyeliner er med til at få dine øjne i fokus. Du kan vælge, om det skal være en blød sort streg eller en lidt mere hård streg. Skal din eyeliner være en blød streg, kan du blot tvære lidt i den, så bliver farven lidt mere gråtonet, og derved knap så hård.

Tilføjet til kurv!
Zenz Organic mineral makeup - mineral eyeliner
15%

Zenz mineral eyeliner, Deep Nelly #50

Før: DKK 205,00
Nu: DKK 175,00

En eyeliner som fremhæver øjnene

Kvinder elsker skønhed og mode. Vi kan godt lide at gøre lidt ekstra ud af os selv - om det så er med en flot makeup, smukke smykker eller sidste nye outfit indenfor tøj. Det første rigtig mange lægger mærke til, er dine øjne - med en flot øjenmakeup sætter du endnu mere fokus på øjnene. Dine øjne kommer til at stråle, og derved vil resten af din personlighed også komme til at stråle.

Eyeliner er blevet uundværlig for rigtig mange kvinder. Den klassiske sorte streg ved øjnene er blevet en del af mange kvinders daglige makeup. Med en eyeliner kan du snyde dig til mere tætte og flotte øjenvipper - når du har den sorte streg helt nede ved øjenvipperne, og derefter påfører din mascara, hjælper eyelineren dig, så det ser ud som om, at dine vipper bliver helt tætte ved roden.