Tigi Catwalk Shampoo

Gode tilbud på shampoo - Tigi Catwalk shampoo

Tigi Catwalk shampoo er bygget på naturligt indhold - de har en dejlig frisk og lækker duft. Shampoo fra Tigi Catwalk serien dækker dit behov - uanset om du har tyndt, fint, kemisk behandlet eller kraftigt hår, så har Tigi Catwalk shampooen til dig.

Tilføjet til kurv!
Tigi Catwalk shampoo - Your Highness shampoo til fylde
15%

Tigi Catwalk Shampoo Your Highness, 300 ml

Før: DKK 159,00
Nu: DKK 135,00
Tilføjet til kurv!
Tigi Catwalk shampoo - Sleek Mystique Glossing shampoo
17%

Tigi Catwalk Shampoo Sleek Mystique, 300 ml

Før: DKK 155,00
Nu: DKK 129,00

Tigi Catwalk hårprodukter online - køb Tigi Catwalk shampoo produkter billigt hos Gstyle.dk

Smukt og glansfuldt hår har altid været utrolig tiltrækkende hos en kvinde. Kvinder bruger meget tid på, at få det til at skinne og se sundt og velplejet ud. Hvis du gerne vil have det smukke hår, som de andre kvinder misunder, er du nødt til at behandle håret med de bedste produkter - her kan vi varmt anbefale Tigi Catwalk.

Husk altid at din Tigi Catwalk shampoo skal masseres godt ind i hovedbunden og ikke ud i spidserne. Shampoo kan udtørre håret, og det skal derfor helst ikke ud i spidserne - det skal Tigi Catwalk balsam til gengæld. Hårspidser er ekstra følsomme, og skal derfor ikke have tilført et produkt, som kan udtørre dem, tværtimod.

Køb din Tigi Catwalk shampoo her til udsalgspris - få en god hårdag med Tigi Catwalk!

Tigi Catwalk shampoo er opbygget på et naturligt indhold, og produkterne er kendt for at have en god, plejende og genopbyggende effekt. Produkterne dufter friskt og har et appellerende udseende. Shampoo produkterne fra Tigi Catwalk dækker et komplet behov for tyndt, fint, kemisk behandlet, naturligt og kraftigt hår. 

Catwalk samler produkterne i serier, for derved at gøre det helt enkelt for forbrugerne at genkende deres favoritprodukter.

Tigi Catwalk Curlesque - er til dig med krøller. Produkterne i Curlesque serien giver dine krøller et boost, uanset om det er naturlige krøller eller det er kemisk behandlet.

Tigi Sleek Mystique - er til dig med det glatte hår. Produkterne i denne serie er med til at give dig det glatte og bløde hår.

Tigi Your Highness - er til dig, der ønsker volume og glans i håret.