Olie og pesto

Velsmagende olie og pesto

Lækre og smagfulde olie og pestoblandinger. Olie til din madlavning og olie til salatblandingen. Lækre olie med forskellige smagsvarianter. Pesto til din flútes - pesto er uundværlig til dit tapasbord. Pesto, bruschetta med fantastisk smagsoplevelse. Når kun det bedste er godt nok til dig og dit køkken - Nicolas Vahé.

Fantastisk smagsoplevelse med pesto og olie

Intet tapasbord uden pesto. Pesto er et must til ethvert tapasbord - pesto er med flere forskellige smagsvarianter. Der er pesto med basilikum, pesto med soltørrede tomater og meget andet. Der er pesto, bruschetta og tapenade til enhver smag. Et lunt stykke ciabatta med lidt pesto på - mums.

Olie er heller ikke kun mad og salatolie. Der findes så mange lækre forskellige olier til din madlavning. Olie med hvidløg eller chili. Brug olivenolie og olie med forskellig smag i din madlavning eller brug det til din salat. Olie er en af de mest basale smagsgivere i køkkenet.

Ønsker du at kreere forskellige smagsnuancer i madlavningen, så findes der et stort udvalg af oliespecialiteter, der kan hjælpe dig. Olie med chili eller måske olie med hvidløg. Nogle kan ikke fordrage hvidløg, mens andre elsker hvidløg. Chili kan give din tilberedning lidt ekstra bid. Det er blot at prøve sig lidt frem.

Hos Gstyle.dk er vi ret vilde med Nicolas Vahé og de lækre smagsfulde delikatesser og specialiteter.