Novoform vaser og potter

Stilfulde vaser fra Novoform Design

Enkelt og elegante vaser og potter fra det danske designfirma Novoform Design. Flotte urtepotter til de grønne planter.

Vaser og urtepotter til det moderne hjem

Vaser, urtepotter og skåle går aldrig af mode. Det er altid fantastisk at få en ny urtepotte til den grønne plante. Der er rigig mange urtepotter at vælge imellem. Store urtepotter, små urtepotter, keramikurtepotter, urtepotter der kan hænge. Hvilken urtepotte passer ind i din boligindretning. 

Der findes ligeledes et stort udvalg af vaser - store og små vaser. Vaser til enkelte blomster og vaser til den store buket.

Vi kommer ikke udenom keramik i vores boligindretning. Keramik har været der altid og vil altid være der. Keramikvaser, keramikpotter og keramikskåle.

Novoform Design har bl.a. lavet nogle søde små keramikskåle med låg - brug skålene som pynt på en hylde eller et pyntefad. Du kan også bruge skålene på badeværelset til f.x. dine vatrondeller eller du kan putte snack i dem på sofabordet. Skåle med låg har rigtig mange anvendelsesmuligheder i indretningen. 

Novoform Design er et dansk designfirma, som producerer deres sortiment i Danmark. Novoform Design er kendt for det stilfulde og elegante boliginteriør. 

Boliginteriør som passer ind i alle hjem. Flotte skåle og urtepotter både til det minimalistiske hjem, det farverige hjem og det klassiske hjem. Sortimentet af vaser og urtepotter bliver løbende opdateret, så du hele tiden kan finde noget der passer til tidens trend.

Køb dine vaser, urtepotter og skåle hos Gstyle.dk. Husk vi har dag til dag levering.