Nicolas Vahé olie og pesto

Pesto og olie fra Nicolas Vahé

Giv dig selv en fantastisk smagsoplevelse med pesto og olie fra Nicolas Vahé. Dine smagsløg vil takke dig. Nicolas Vahé pesto og olie med forskellige smagsvarianter. Flotte og dekorative Nicolas Vahé delikatesser, som vil pryde i dit køkken. Delikatesser og specialiteter fra Nicolas Vahé som passer både til hverdag og festmad

Nicolas Vahé pesto og olie

Nicolas Vahé har lavet flere forskellige pesto. Pesto med basilikum, bruschetta med tomat og oliven, tapenade med soltørrede tomater eller bruschetta med artiskok og tomat - der er rigtig mange forskellige pesto, så mon ikke du finder en, som passer lige til dit formål. 

Pesto fra Nicolas Vahé er perfekt til din sandwich, sammen med din friske pasta eller måske til dit tapasbord. Pesto er fantastisk og giver et lækkert tvist til maden.

Det behøver ikke at være kompliceret at lave god mad. Ofte er det faktisk mere simpelt, end man lige skulle tro. Det handler om, at bruge de rigtige krydderier, så dine smagsløg bliver vækket og overrasket. Nicolas Vahé vil med hans specialiteter åbne dine øjne og smagsløg overfor, hvordan helt klassiske ingredienser kan give dig en helt ny smagsoplevelse.

Olie er heller ikke bare olie. Olie fra Nicolas Vahé er med forskellige smagsvarianter - en række specialolier, som er fremstillet af 100% ekstra jomfruolivenolie, tilsat lidt spændende krydderier. Olie med hvidløg eller chili giver lidt ekstra til salaten eller kødet.

Væk dine smagsløg med lækre Nicolas Vahé pesto og olie. Forkæl dig selv med Nicolas Vahé specialiteter, eller brug det som den perfekte værtindegave.