Meraki fodbadesalt, fodscrub og fodcreme

Gratis Fragt
DKK 300,00
6 på lager

Kit til fodbehandling

Meraki har det perfekte kit til en lækker fodbehandling.

Lækker sampak med en fodbadesalt, en fodscrub og en fodcreme.

Få velplejede fødder med en skøn fodbadesalt fra Meraki. Calm Cedar er lavet af havsalt, som blødgør, afslapper og genopfrisker dine fødder efter en lang dag. Brug en balje med halvvarmt vand, tilføj lidt fodbadesalt og rør rundt indtil saltet er opløst. Vi anbefaler ca. 2-3 spiseskefulde til 5 liter vand.

Forkæl derefter dine fødder med den økologiske Calm Cedar forscrub fra Meraki. Dup dine fødder med et håndklæde efter fodbadet. Påfør en massende mængde og massér dine fødder og skinneben med fodscrubben. Når du skyller, emulgerer scrubben og bliver lind og mælkeagtig. Økologisk abrikosgranulat giver din hud en blid eksfoliering, mens økologisk solsikkeolie og mandelolie efterlader dine fødder bløde og velplejede.

Slut af med den lækre fodcreme fra Meraki. Brug fodcremen på rene, tørre fødder. Massér fødderne med en mængde creme, så den trænger godt ind i huden. Cremen er særligt velegnet til brug om natten. En creme der giver langvarig fugtgivende pleje. Cremen absorberes hurtigt og efterlader dine fødder bløde og glatte.

Forkæl dig selv med en dejlig omgang fodbehandling hjemme i de vante omgivelser. Meraki produkter til fodbehandling med en forfriskende duft af eukalyptus, mynte og lime.

Velvære til dig og dine fødder.

Indhold:

Fodbadesalt, 200 ml.

Fodscrub, 100 ml.

Fodcreme, 100 ml.

 

Model - 309770023 / 309770024 / 309770001