Kevin Murphy Shampoo

Udsalg på Kevin Murphy shampoo

Shampoo er ikke bare shampoo - der findes shampoo til alle hårtyper. Du skal bruge lige præcis den shampoo, som passer til din hårtype, for at gøre det bedste for dit hår. Alle hårprodukterne fra Kevin Murphy er fri for parabener og sulfater. 

Kevin Murphy hårshampoo online

Kevin Murphy er en af de mest respekterede og velsete hårstylister i hele verden. Hans produkter er udviklet ud fra samme filosofi som hudpleje. Kevin Murphy hårprodukter er designet til levere store resultater, styrke og hold. Vitaminer og aminosyrer reparerer ydersiden af håret, tykner håret og reducerer forekomsten af spaltede spidser. 

Kevin Murphy shampoo indeholder kun de bedste naturlige ingredienser, som er med til at give dig det perfekte look og den perfekte naturlige duft til alle hårtyper. Køb din Kevin Murphy shampoo her - Shampoo når kun det bedste er godt nok, så er det Kevin Murphy shampoo.

Alle shampoo, balsam og hårkure-produkterne i KEVIN MURPHY-serien bygger på den samme filosofi som hudplejeprodukter og indeholder kun de bedste naturlige ingredienser, som giver det perfekte look og den perfekte naturlige duft til enhver hårtype.

Bemærk: Kevin Murphy leveres KUN til Danmark (inkl. Færøerne og Grønland). Kevin Murphy products are shipped to Denmark only.