Karamelleriet

Søde sager og karameller fra Karamelleriet

De lækreste karameller fra Karamelleriet. Karamellerne er håndlavede og produceret på Bornholm og i København. Vælg frit mellem bløde flødekarameller med chokolade, rustikke hårde karameller. Flødekarameller med mange forskellige smagsvarianter. Hos Karamelleriet findes udelukkende håndlavede produkter fra egen produktion.

Danske karameller med fantastisk god smag

Er du til traditionelle flødekarameller eller skal det være hårde karameller med smag, så finder du helt sikkert det du søger, her fra Karamelleriet. Det er lækre håndlavede karameller med fokus på gammelt håndværk.

En karamel er ikke blot en karamel. Der er utrolig mange smagsvarianter og konsistenser. Karameller fra Karamelleriet er virkelig lækre - de er til den kræsne karamel elsker, som virkelig sætter pris på en god karamel med lækker smag. Det er delikate karameller i de flotteste indpakninger - de er perfekte både at bruge som en værtindegave, pakkekalender og til hjemme hygge.

Er du på udkig efter flødekarameller, så er du gået rigtigt her. Karamelleriet står bag en virkelig lækker flødekaramel, som hverken er for hård eller for blød. De har sørget for den helt rigtige balance til en perfekt flødekaramel. De håndrullede flødekarameller fra Karamelleriet findes i alverdens smagsvariationer.

Karamelleriet står bag de berømte klippestykker. Det er hårde karameller, som er udviklet med inspiration fra Bornholm. De magiske og rustikke klippestykker findes også i flere smagsvariationer.