Hårfarve

Forlæng holdbarheden på det farvede hår

ZenzTherapy står bag denne lækre serie af farveopfriskende conditioner/hårkure, som er rig på Jojobaolie, Hydroliseret Keratin Protein samt Granatæble ekstrakt, der er med til at bevare håret smidigt og gøre din hårfarve intens og blank. Color Treatment fra ZenzTherapy giver både fornyet farve til håret samtidig med, at håret får ekstra pleje i form af en kur. 

Giv håret nyt liv med flot hårfarve

Alle der får farvet hår kender til følelsen af, at håret desværre nogle gange mister sin glød og intensitet lidt for hurtigt. Kunne du også tænke dig at forlænge holdbarheden på det farvede hår, så se her. 

Farvet hår bliver ofte lidt hurtigere medtaget. Håret kan blive tørt og få et mat udseende, så husk derfor at give håret masser af pleje med nogle gode fugtgivende hårprodukter, så dit farvede hår holder længere. Farvet hår har desværre lidt for mange fjender - sol, vand og forurening er nogle af de påvirkninger, som med tiden kan få din hårfarve til at falme og miste sin glans. Men fortvivl ikke - ZenzTherapy Color Treatment genopfrisker farven og giver samtidig håret en god hårkur.

Color Treatment findes i 8 forskellige nuancer. Brug den til at opfriske din hårfarve mellem to farvebehandlinger. Color Treatment er fantastisk til dit hår. Den genopfrisker din refleksfarve, blødheden og glansen som hårfarven måske har mistet med tiden. Color Treatment kan sammenlignes lidt som en slags lipgloss til håret.

For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi, at du bruger Color Treatment på farvet hår, som allerede reflekterer den nuance, som du ønsker at anvende. Normalt vil en farvebehandling med Color Treatment holde 1-3 hårvaske, hvis du har anvendt dem som anbefalet. Alt afhængig af hårets tilstand selvfølgelig.

ZenzTherapy Color Treatment er naturligvis parabenefri.