GOLD shampoo

Kvalitets shampoo fra Gold

Shampoo fra GOLD er virkelig god shampoo til udsalgspris. GOLD står for modefokuseret hårpleje. Det er kvalitetsprodukter, som er skabt til den moderne verden. GOLD shampoo indeholder ingen parabener eller farvestoffer. Hårprodukterne bliver så vidt muligt fremstillet med naturlige og bæredygtige ressourcer - rene æteriske olier, planteekstrakter og naurlige antioxidanter.

GOLD parabenefri hårshampoo online

Hårprodukterne fra GOLD er skabt af nogle af de førende stylister i Skandinavien. Hårplejeprodukterne og stylingprodukterne er en modefokuseret hårplejeserie, således at hårprodukterne hele tiden kan ændre hårets look ud fra tidens trend.

Produkterne fra GOLD indeholder ingen parabener eller farvestoffer. GOLD hårprodukter bliver fremstillet med naturlige og bæredygtige ressourcer, ved brug af rene æteriske olier, planteekstrakter og naturlige antioxidanter.

Har du brug for en shampoo til skadet hår, shampoo mod skæl, ønsket om mere fylde eller shampoo til krøller - så har GOLD shampoo, en der passer til dig.

Det er vigtigt at pleje dit hår - dit hår udsættes dagligt for barske forhold, såsom glattejern, solens stråler, kulde, blæst og regn. Hos Gstyle.dk finder du lækre shampoo produkter fra GOLD, som hver især kan gøre noget godt for dit hår. Der er shampoo som giver volumen, shampoo til glat hår, shampoo til krøller, shampoo som giver ekstra fugt og glans osv.

Husk at du ikke må vaske dit hår hver dag - dit hår og din hovedbund har ikke godt af det. Overdreven brug af shampoo kan føre til irritation i hovedbunden, derfor skal du passe på med mængden af hårvask. Det er vigtigt at vælge den shampoo, som passer til din hårtype. 

Vi anbefaler, at du vasker håret 2-3 gange i ugen og gerne bruger en god balsam bagefter. Shampoo er med til rense håret og åbner for dine hårstrå, og derved kan gøre dit hår lidt udsat. En balsam går ind og lægger en hinde over dine hårstrå, og lukker det igen - det er derfor vigtigt, at bruge en balsam bagefter din shampoo, for derved at give dit hår ekstra god pleje.