GOLD balsam

Udsalg på balsam - få dejlig blødt hår med balsam

Du har sikkert hørt det før - balsam plejer og beskytter dit hår. Og det passer! Balsam kan hjælpe på slidt og skadet hår. 

GOLD balsam online - køb dine GOLD hårprodukter online hos Gstyle.dk

Hårprodukterne fra GOLD indeholder ingen parabener eller farvestoffer. Hos GOLD stræber de efter at fremstille deres hårprodukter med naturlige og bæredygtige ressourcer, og de bruger rene æteriske olier, planteekstrakter og naturlige antioxidanter.

Det er nogle af de førende stylister i Skandinavien, som står bag GOLD hårprodukter. Hårprodukterne er en modefokuseret hårplejeserie, som er skabt ud fra, at moden hele tiden ændrer sig og det samme gør hårets look. GOLD følger med tidens trend.

Uanset om du har brug for en fugtgivende balsam, en genopbyggende balsam, balsam til kruset hår - så er der en GOLD balsam, der passer til dig.

Glattejern og krøllejern er med til at ødelægge hårets naturlige struktur, og kan få dit hår til at se meget slidt ud på ret kort tid. Det er derfor vigtigt, at du husker at bruge enten en balsam eller en hårkur, da de kan være med til at beskytte dit hår.

Balsam giver masser af fugt til dit hår og er med til at lukke hårstråene efter hårvasken, og derved passer på håret. Det er usundt at vaske håret hver dag. Vask gerne håret 2-3 gange i ugen og brug helst balsam efter hver hårvask. Husk dog, at du kun må putte balsam i længderne på håret. Balsam skal ikke i hovedbunden, da du så kan risikere, at dit hår klasker sammen i stedet.

Du kan købe balsam i mange forskellige varianter - balsam til tørt og skadet hår, balsam til fint hår, balsam til farvet hår osv. Se udvalget af balsam fra GOLD ovenfor. Har du spørgsmål til hvilket produkt du skal vælge, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig.