Speedtsberg Spejle

Design spejle

Giv hjemmet liv med et tidsløst spejl i lækkert design. Spejle fra Speedtsberg passer både til det moderne og det klassiske hjem. Skab lys og rum i din bolig med flotte spejle i spændende former og materialer. Et spejl er ikke blot en praktisk genstand, som du bruger, når du lige skal tjekke om håret og makeuppen stadig sidder ordentligt. Et spejl bruges også til at udtrykke din personlighed i indretningen.

Find spejlet der passer til din stil og indretning

Er du på udkig efter et enkelt og stilrent spejl, måske med et romantisk touch, eller måske med vippefunktion, eller måske et klassisk rundt spejl. Gå på opdagelse i universet af Speedtsberg spejle. Det handler om at finde lige det spejl som matcher din personlighed og stil i boligindretningen. Et spejl er nemlig ikke kun en praktisk genstand som hænger på væggen, og kan vise dig, hvorvidt håret og makuppen sidder som det skal. Spejlet er en del af din indretning og giver hjemmet charme og hygge. Der skal ikke så meget til - hæng spejlet over en skænk med lidt nips på. Så har du lynhurtig masser af hygge til din stue.

Et spejl kan også bruges til at skabe illusionen af mere plads. Hvis du har et lille og mørkt rum, vil et spejl få rummet til at føles større og lysere. For rigtig mange er et spejl et must i hjemmet - ja nærmest uundværligt. Spejlet får større og større betydning i boligindretningen. Brug et spejl som et element på en billedvæg. Hæng et stort spejl i soveværelset, så du kan se dig selv i helstørrelse - det er rart nok lige at tjekke om tøjet og skoene passer sammen inden man smutter ud af døren.

Frisk entréen op med et nyt spejl - et spejl behøver ikke koste en formue, så hvis du synes at entréen trænger lidt nyt, så kan et spejl helt sikkert hjælpe dig på rette vej. Find lige den form og det materiale som passer ind i din indretning.

De runde spejle er blevet et totalt hit i boligindretningen. De passer perfekt ind i alle husets rum. Både de små og de store runde spejle. Når du hænger et rundt spejl op i et meget minimalistisk og stilrent hjem, vil det helt automatisk skabe lidt mere hygge i rummet. Den runde form bryder det stilede og til tider kolde look.