Kevin Murphy Styling Free Hold, 100 ml.

Gratis Fragt
DKK 208,00
8 på lager

Køb flere og spar!

Antal Pris pr. stk. Besparelse
2 stk. 167,00 DKK 20%
3 stk. 146,00 DKK 30%

Kevin Murphy - Free Hold styling

100 ml. Kevin Murphy Styling - Free Hold

Free Hold fra Kevin Murphy er en stylingcreme, der giver medium og fleksibelt hold samtidig med, at det giver glans. Free Hold har en dejlig konsistens, idet det føles som en blanding af en stylingcreme og en voks. Free Hold er let at arbejde ind i håret. En stylingcreme, som tillader dit hår at bevæge sig naturligt når du går, men som samtidig beskytter håret fra at blive vindblæst. Free Hold sørger for at dit hår vil se lige så godt ud ved dagens afslutning som ved dagens begyndelse.

Stylingcremen har en fortykkende effekt på hårstrået, som gør at håret vil se mere fyldigt ud. Free Hold fra Kevin Murphy kan anvendes af både mænd og kvinder.

Free Hold indeholder bl.a. Bergamot- og Vaniljeessens, som er specielt udviklet til et løst og pjusket look. Der er tilsat Patchouliolie, som trænger ind i hår og hovedbund for at kontrollere olieproduktionen, stimulere cellernes fornyelse og bekæmpe skæl, som tilsammen resulterer i en fantastisk holdbarhed og fleksibilitet. Derudover indeholder Free Hold også Yerba Mate, som gør håret stærkere og mere medgørligt - det fornyer, stimulerer og plejer både hår og hovedbund.

Anvendelse af Kevin Murphy styling Free Hold

Stylingcremen kan anvendes i både håndklædetørt eller tørt hår. Varm en lille mængde af cremen mellem håndfladerne, og fordel det derefter jævnt ud i håret. Føntør derefter håret og afslut evt. med en hairspray, som Session Spray fra Kevin Murphy.