Kevin Murphy Styling - Doo Over, 250 ml.

Gratis Fragt
DKK 208,00
6 på lager

Køb flere og spar!

Antal Pris pr. stk. Besparelse
2 stk. 167,00 DKK 20%
3 stk. 146,00 DKK 30%

Kevin Murphy pudder hårspray

250 ml. Kevin Murphy styling - Doo Over

Doo Over er en tør, finishing pudder hårspray med et hold, der stadig gør det muligt at style frisuren, samtidig med at håret er bevægeligt. 

Doo Over er inspireret af et andet produkt i Kevin Murphy serien - Powder Puff, som giver masser af fylde. Doo Over er også inspireret af tørshampoo, men med Doo Over har du endnu flere muligheder. Med Doo Over har du mulighed for at forme og style samtidig med, at håret har den frie bevægelighed. Doo Over giver volumen, der holder hele dagen.

Sprayen indeholder Tapioka Stivelse, som giver håret en blød fløjlsagtig følelse og tilfører Doo Over den pulverteknologi, der giver håret volumen, som holder. Tapioka Stivelse fjerner ligeledes overskydende olie fra hår og hovedbund. Derudover indeholder Doo Over Silica, som giver volumen, smidighed og glans.

Doo Over giver let hold, er volumengivende og skaber tekstur med hold. Sprayen har egenskaber som en tørshampoo og absorberer fedt, lugt og produktrester i håret.

 

Anvendelse af Kevin Murphy Doo Over

Ryst flasken godt før brug hver gang. Herefter løfter du håret godt og sprayer i ved hårbunden med ca. 20 cm. afstand. Det skal sprayes i på tørt hår. Børst håret igennem enten med en børste eller med fingrene. Style herefter håret som du ønsker.