Kevin Murphy Styling - Angel Doo Over

Gratis Fragt
Før: DKK 523,00
Nu: DKK 398,00
10 på lager

Tilbud på Kevin Murphy

250 ml. Kevin Murphy shampoo - Angel Wash

250 ml. Kevin Murphy balsam - Angel Rinse

100 ml. Kevin Murphy styling - Doo Over

 

Super godt tilbud på Kevin Murphy hårprodukter. Køb shampoo og balsam og få Doo Over 100 ml. med gratis. 

Sampakken indeholder 3 lækre Kevin Murphy produkter, som vil give din frisure et ekstra løft. 

 

Kevin Murphy shampoo og balsam

Angel Wash fra Kevin Murphy er en lækker parabenefri fugtgivende shampoo, som giver volumen til fint hår. Shampooen medvirker til at genopbygge hår, der er skadet af bl.a. hårfarvning og slitage fra brug af varmeredskaber. Angel Wash har et højt indhold af C-vitamin, som er med til at opretholde hårets glans og elasticitet.

Angel Rinse fra Kevin Murphy er en fugtgivende balsam, som vil få efterlade dit hår blødt og glansfuldt efter hver vask. En balsam som er perfekt til fint, tørt eller farvet hår.

 

Kevin Murphy Doo Over

Parabenefri pudder hårspray, der giver dit hår masser af volumen. Doo Over er 2 produkter i 1 produkt. Doo Over fungerer som tørshampoo, idet den absorberer fedt, lugt og produktrester i håret. Derudover kan Doo Over give dit hår masser af fylde som vil holde hele dagen. Style og form dit hår samtidig med, at håret stadig har den frie bevægelighed.

Du skal ryste flasken godt inden brug hver gang. Løft håret og spray Doo Over i ved hårbunden med ca. 20 cm. afstand. Det skal sprayes i tørt hår. Børst håret igennem enten med en børste eller brug fingrene. Herefter styler du håret som du ønsker.

Doo Over i rejsestørrelse - så kan du også give håret volumen, når du er på ferie.