Kevin Murphy sampak - Shiny and New

Gratis Fragt
Før: DKK 640,00
Nu: DKK 444,00
2 på lager

Kevin Murphy Shiny and New sampak

250 ml. Kevin Murphy shampoo - Young Again Wash

250 ml. Kevin Murphy balsam - Young Again Rinse

100 ml. Kevin Murphy spray - Shimmer Shine

 

Køb Young Again shampoo og Young Again balsam og få Shimmer Shine GRATIS!

Føl dig strålende og helt som ny med disse lækre genopbyggende hårprodukter fra Kevin Murphy. Bestseller shampoo og balsam fra Kevin Murphy i Young Again serien.

Lækre Kevin Murphy produkter - forkæl dig selv eller en du holder af. Produkterne bliver leveret i en flot gaveæske.

 

Kevin Murphy shampoo Young Again Wash og Kevin Murphy balsam Young Again Rinse

Alle Kevin Murphy produkter er parabenefri. Young Again shampoo og balsam er begge genopbyggende og blødgørende, samtidig med at de styrker håret. Såvel shampoo som balsam modvirker ældning af håret. Young Again shampoo indeholder anti-ageing-ekstrakter fra Lotusblomst og Orkide, som hjælper med at forny den ungdommelige glans i tørt og skrøbeligt hår. 

Young Again balsam indeholder bl.a. bambus- og lotusekstrakt som virker styrkende på håret, mens olie udvundet af Baobab- og Mangofrø er med til at udglatte kruset hår.

 

Kevin Murphy styling Shimmer Shine

Shimmer Shine fra Kevin Murphy er en lækker glansspray, der virker både genopbyggende og forskønnende på samme tid. Få den smukke glans tilbage i dit hår med Kevin Murphy Shimmer Shine. En fantastisk glansspray som skaber elasticitet, holdbarhed og fugt i håret. 

Shimmer Shine kan anvendes både i fugtigt og tørt hår. Du vil dog nemmest fornemme den plejende virkning i håret når du påfører sprayen i det fugtige hår. Her vil du efterfølgende kunne mærke hvor smidigt, blødt og fleksibelt dit hår bliver.

Du skal vende flasken på hovedet et par gange inden brug, for derved at aktivere alle ingredienserne. Du skal trykke hårdt og bestemt på sprayen, når du skal påføre det.