Kevin Murphy sampak - Un.Tangle-Me

Gratis Fragt
Før: DKK 592,00
Nu: DKK 398,00
4 på lager

Fugtgivende og genopbyggende hårprodukter fra Kevin Murphy

250 ml. Kevin Murphy shampoo - Hydrate Me Wash

250 ml. Kevin Murphy balsam - Hydrate Me Rinse

150 ml. Kevin Murphy leave-in conditioner - Un Tangled

 

Lækkert tilbud på Kevin Murphy hårprodukter. Alle 3 produkter i sampakken vil give dit hår masser af fugt, styrke og udglatte håret. Lækre produkter som genopbygger dit hår, så det vil føles dejligt blødt og velplejet.

I tilbuddet køber du leave-in conditioneren Un Tangled og shampooen Hydrate Me Wash, så får du den fantastiske Kevin Murphy balsam Hydrate Me Rinse med gratis!

Produkterne bliver leveret i en flot gaveæske, så du kan også bruge sampakken som en gave til en du holder af.

 

Kevin Murphy shampoo Hydrate Me Wash og Kevin Murphy balsam Hydrate Me Rinse

Hydrate Me produkterne er blandt bestsellerne i Kevin Murphy sortimentet. En dejlig parabenefri shampoo, som giver masser af fugt til håret samtidig med at den udglatter håret. Shampooen passer til normalt til tørt hår. Hydrate Me Wash indeholder bl.a. Kakadublomme, som virker ekstra fugtgivende. Hydrate Me Rinse fra Kevin Murphy er en dejlig fugtgivende balsam, som indeholder mikroalger, der gør håret blankt, samt Natlysolie, som udover at tilføre fugt også giver håret ekstra glans.

Hydrate Me produkterne fra Kevin Murphy vil gøre dit hår dejlig blødt og smukt.

 

Kevin Murphy leave-in conditioner Un.Tangled

Un.Tangled fra Kevin Murphy er en parabenefri leave-in balsam, som hjælper med at udglatte håret, styrke og genopbygge håret samtidig med at conditioneren virker varmebeskyttende. En leave-in conditioner, som tilfører håret fugt og pleje, og efterlader dit hår blankt og fleksibelt.

Du skal spraye balsammen i håndklædetørt hår eller fugtigt hår og så rede det igennem. Derefter kan du påføre dine stylingprodukter.

Husk det er en leave-in balsam - den skal derfor ikke skylles ud.

 

Andre købte også disse varer...
Relaterede