Kevin Murphy sampak - Shiny Things

Gratis Fragt
Før: DKK 525,00
Nu: DKK 346,00
9 på lager

Pleje til håret med Kevin Murphy

250 ml. Kevin Murphy shampoo - Hydrate Me Wash

250 ml. Kevin Murphy balsam - Hydrate Me Rinse

100 ml. Kevin Myrphy styling - Session Spray

 

Lækkert Kevin Murphy sampak. Med disse skønne hårprodukter giver du dit hår optimal pleje, fugtighed samt styling og hold.

Hydrate Me produkterne giver dit hår masser af fugt, så håret vil se sundt og velplejet ud. Dit hår vil føles dejlig blødt.

En super gaveidé! Produkterne bliver leveret i en flot gaveæske, så du kan også bruge sampakken som en gave til en du holder af.

 

Hydrate Me shampoo og balsam

Produkterne i Hydrate Me serien fra Kevin Murphy er blandt bestsellerne i sortimentet. Både shampoo og balsam er fugtgivende hårprodukter. Shampoo Hydrate Me Wash er velegnet til daglig brug. Shampooen indeholder ekstrakt af Kakadublomme samt Hydrolyseret Silke, som glatter hårets overflade og binder fugten i håret.

Kevin Murphy balsam Hydrate Me Rinse er en fugtgivende conditioner med ekstrakt af Kakadublomme. Derudover indeholder den mikroalger, som gør håret blankt, og Natlysolie, som tilfører fugt og giver ekstra glans. En balsam som er perfekt til normalt til tørt hår.

Lækre Kevin Murphy hårprodukter, som vil gøre dit hår dejlig blødt og glansfuldt.

 

Kevin Murphy hårspray - Session Spray

Det populære Kevin Murphy stylingprodukt i rejsestørrelse - 100 ml. Session Spray fra Kevin Murphy er en fantastisk parabenefri hårspray. En ultralet finishingspray med langvarigt, kraftigt hold. En spray som giver godt hold til håret, uden at det kommer til at føles stift.

Session Spray fra Kevin Murphy har en lidt våd konsistens når du lige har sprayet det i håret. Så lad det tørre et par sekunder inden du rører ved håret.