Kevin Murphy sampak - Ride the Tide

Gratis Fragt
Før: DKK 592,00
Nu: DKK 398,00
5 på lager

Kevin Murphy Ride the Tide sampak

250 ml. Kevin Murphy shampoo - Hydrate.Me Wash

250 ml. Kevin Murphy balsam - Hydrate.Me Rinse

150 ml. Kevin Murphy styling - Hair Resort Spray

 

Køb en lækker fugtgivende shampoo fra Kevin Murphy og den fantastiske Hair Resort spray og få en dejlig Kevin Murphy balsam med gratis!

En lækker sampak som giver dit hår masser af fugt og et dejligt stylingprodukt, som giver dig et frækt og rodet "beach look".

En dejlig gave til dig selv eller forkæl en du holder af med denne Kevin Murphy sampak. Du får produkterne leveret i en flot gaveæske.

 

Kevin Murphy Hydrate.Me Wash og Kevin Murphy Hydrate.Me Rinse

Et par af Kevin Murphys bestseller produkter - dejlige fugtgivende og parabenefri produkter fra Kevin Murphy. Hydrate.Me er en lækker fugtgivende og udglattende shampoo som passer til normalt til tørt hår. Shampooen indeholder bl.a. ekstrakt af Kakadu-blomme samt Hydrolyseret Silke - en shampoo som glatter øjeblikkeligt hårets overflade og binder fugten i håret. En shampoo som er velegnet til daglig brug.

Hydrate.Me Rinse er en lækker fugtgivende balsam fra Kevin Murphy som indeholder ekstrakt af Kakadu-blomme. Derudover indeholder denne balsam Mikroalger som gør håret blankt, samt Natlysolie som tilfører fugt til håret og giver ekstra glans. En balsam som passer til normalt til tørt hår.

Smukt og velplejet hår med Kevin Murphy Hydrate.Me

 

Kevin Murphy styling Hair Resort Spray

En lækker spray fra Kevin Murphy som fremhæver strukturen i håret samtidig med, at det giver et rodet "beach look". Få det til at se ud som om, du har ligget ved strandet hele dagen - skab dit eget strandlook med denne volumengivende spray. En velduftende spray, som indeholder honning, citrus og mandarin - en dejlig frisk duft.

Spray det på halvtørt eller tørt hår, og derefter krammer du produktet ind i håret.