Kevin Murphy sampak, Renew the Doo

Gratis Fragt
Før: DKK 604,00
Nu: DKK 444,00
9 på lager

Fornyet glans i dit hår med Kevin Murphy hårprodukter

250 ml. Kevin Murphy shampoo - Young Again Wash

250 ml. Kevin Murphy balsam - Young Again Rinse

100 ml. Kevin Murphy hårkur - Young Again Masque

 

Lækre parabenefri produkter i den eksklusive serie Young Again fra Kevin Murphy - Perfekt tilbud til dig, som ønsker genopbyggende og blødgørende hårprodukter. I dette tilbud køber du den fantastiske Young Again Wash, Young Again Rinse og Young Again Masque til en super skarp pris.

Produkterne er pakket i en flot gaveæske, så du kan også bruge sampakken til en gave til en, du holder af.

 

Kevin Murphy shampoo og balsam i Young Again serien

Lækre og eksklusive hårprodukter fra Kevin Murphy - både shampoo og balsam i Young Again serien er genopbyggende og blødgørende produkter, der styrker håret og modvirker ældning af håret. Hårprodukter som tilfører fugt og elasticitet - efterlader dit hår blødt og velplejet. 

Kevin Murphy balsam Young Again Rinse - denne balsam anvendes efter hårvask og hårkur. For at opnå den optimale effekt af Young Again Rinse anbefaler vi, at du først har brugt den genopbyggende shampoo Young Again Wash eller Young Again Masque.

 

Kevin Murphy hårkur Young Again Masque

Ren forkælelse og velvære til dit hår med Young Again Masque. En fantastisk parabenefri hårkur til tørt , kedeligt og ødelagt hår - dit hår for fornyet liv. En genopbyggende hårkur som modvirker ældning af dit hår. Hårkuren indeholder en høj koncentration af anti-ageing ingredienser, Quinoa proteiner, 20 essentielle aminosyrer og Lotus blomst ekstrakter, som skaber smidighed og og har en genopbyggende virkning på dit hår.

Hårkuren skal masseres ind i hår og hovedbund. Lad det virke i 5-15 minutter og skyl derefter grundigt efter.