Kevin Murphy sampak, Plump Up The Volume

Gratis Fragt
Før: DKK 622,00
Nu: DKK 444,00
9 på lager

Lækkert Kevin Murphy sampak - Plump Up The Volume

250 ml. Kevin Murphy shampoo - Angel Wash

250 ml. Kevin Murphy balsam - Angel Rinse

100 ml. Kevin Murphy plejeprodukt - Body Mass

 

Lækkert sampak fra Kevin Murphy. Det perfekte tilbud til alle med fint hår, som gerne vil have mere volumen. I dette tilbud køber du shampoo og plejeprodukt og får balsam med helt gratis.

Produkterne bliver leveret i en flot gaveæske, så du kan også bruge sampakken som en gave til en du holder af.

 

Kevin Murphy shampoo Angel Wash og Kevin Murphy balsam Angel Rinse

Bestseller produkterne fra Kevin Murphy - begge er lækre fugtgivende hårprodukter, som giver ekstra fylde til fint, farvet hår. Kevin Murphy Angel Wash indeholder udtræk af Grøn Te samt Lavendel og Hyben, som har et højt indhold af C-vitamin. En lækker shampoo, som medvirker til at genopbygge hår, der er skadet fra bl.a. hårfarvning. 

Kevin Murphy Angel Rinse er en dejlig balsam, som indeholder Mango, Kakao-smør og essentiel Tangerin-olie, som tilsammen tilfører fugt og smidighed til tørt og farvet hår.

Dit hår vil føles lækkert velplejet med Kevin Murphy Angel Wash og Angel Rinse.

 

Kevin Murphy treatment Body Mass

Lækkert styling- og plejeprodukt fra Kevin Murphy. Body Mass er et leave-in/treatment hårprodukt, som over tid vil skabe et fyldigere og tykkere hår, samt en "her og nu" følelse af et let hold og volumen. Body Mass skal sprayes i håndklædetørt hår. Du skal spraye det i fra bund til spids for at opnå tykning og hold. Som sagt er det et leave-in produkt - du skal derfor ikke skylle det ud igen.

Et lækkert plejeprodukt som giver håret en kraftigere følelse og forebygger at det knækker.