Kevin Murphy Rescue.Me

Gratis Fragt
Før: DKK 539,00
Nu: DKK 398,00
2 på lager

Kevin Murphy Rescue.Me

250 ml. Kevin Murphy shampoo - Hydrate.Me Wash

250 ml. Kevin Murphy balsam - Hydrate.Me Rinse

100 ml. Kevin Murphy hårkur - Born.Again Masque

Lækker bestseller sampak fra Kevin Murphy. Køb de populære fugtgivende Kevin Murphy hårprodukter Hydrate.Me Wash shampoo og Hydrate.Me Rinse balsam og få gratis den fantastiske Kevin Murphy hårkur Born.Again Masque, der som bekendt er en ekstra plejende og fugtgivende maske til dit hår.

Produkterne leveres i flot gaveæske, og kan derfor også bruges som en gave, til en du holder af

 

Kevin Murphy shampoo Hydrate.Me Wash og Kevin Murphy balsam Hydrate.Me Rinse

Hydrate.Me Wash og Hydrate.Me Rinse er begge parabenefrie og fugtgivende. Både shampoo og balsam er velegnet til daglig brug og passer til normalt til tørt hår. Hydrate.Me Wash shampoo indeholder bl.a. ekstrakt af Kakadu-blomme samt hydrolyseret silke, som medvirker til at glatte hårets overflade og binder fugten i håret. Hydrate.Me rinse er en lækker balsam, som indeholder Mikroalger, der gør håret blankt, samt Natlysolie som tilfører fugt og giver ekstra glans i dit hår.

Dit hår vil føles blødt og velplejet.

 

Kevin Murphy Born Again Masque

Born Again Masque fra Kevin Murphy er en lækker parabenefri dybdevirkende hårkur, som er velegnet til meget medtaget hår. Ekstra plejende og fugtgivende hårkur. 

Kevin Murphy hårkur fordeles godt i hår og hovedbund. Lad det virke i 5-10 minutter, og skyl derefter grundigt. Jo længere tid hårkuren får lov at sidde, jo større er virkningen.