Kevin Murphy Balsam Un Tangled, 150 ml

Gratis Fragt
DKK 208,00
7 på lager

Køb flere og spar!

Antal Pris pr. stk. Besparelse
2 stk. 167,00 DKK 20%
3 stk. 146,00 DKK 30%

Kevin Murphy leave-in conditioner - Un Tangled

150 ml. Kevin Murphy balsam - Un Tangled

Un Tangled er en lækker parabenefri leave-in balsam, som kan udglatte hårstrukturen, tilføre fugt, ud-filtre samt skabe elasticitet og glans til et tørt og lettere stresset hår. En leave-in conditioner, som eliminerer krus og tillader naturlig fri bevægelighed og struktur. Derudover virker Un Tangled også som varmebeskyttende på håret - op til 220C.

Un Tangled er en leave-in conditioner, som placerer sig lige midt imellem en spray og en lotion. En leave-in balsam, som virker udglattende, genopbyggende, fugtbevarende, styrkende og varmebeskyttende på dit hår.

Hvad er der i Kevin Murphy Un Tangled

Denne Kevin Murphy balsam indeholder 6 australske frugtekstrakter, som gør håret modstandsdygtig overfor klimatiske forandringer. Derudover er frugtekstrakterne hydrofile, hvilket betyder, at de absorberer fugten i luften. Fælles for frugtekstrakterne er, at de tilfører håret fugt og pleje, og efterlader håret blankt og fleksibelt.

Un Tangled skal sprayes i håndklædetørt eller fugtigt hår og så redes igennem. Derefter kan du påføre yderligere stylingprodukt.

Husk - Un Tangled skal ikke skylles ud. 

Andre købte også disse varer...
Tilføjet til kurv!
Kevin Murphy Rescue Me sampak - godt Kevin Murphy tilbud
26%

Kevin Murphy Rescue.Me

Før: DKK 539,00
Nu: DKK 398,00